Pécsett születtem 1972-ben, július 17-én. A Leöwey Klára Gimnáziumban érettségiztem 1990-ben, majd a Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, magyar nyelv és irodalom szakos bölcsészként tanultam (1992-1997)

1993 óta publikálok rendszeresen irodalmi lapokban. 1995-ben megnyertem a Miskolci Egyetem Lira'95 című pályázatát.

1994 nyarán levelet kaptam Bari Károlytól - csak a köteteit ismertem -, hogy olvasott tőlem verseket a Magyar Műhelyben, s ha van még belőlük több is, akkor szívesen kiadná őket egy könyv formájában.

Első kötetem 1995 decemberében jelent meg a Bari Károly szerkesztette Íves könyvek sorozatának negyedik darabjaként Helyi érdekű útvesztő címmel.

Második kötetem a Fekete Sas Kiadó gondozásában jelent meg 1998-ban, Székely Sz. Magda szerekesztésében, címe: Egy hónap faun. A Könyv érdekessége az audió CD melléklet, amely szövegeim hangosított változatait tartalmazza.

Harmadik kötetem Harmadik kötetem 2001-ben jelent meg az Ünnepi Könyvhéten a Kortárs Kiadónál. A 2000. évben a Hajnóczy Péter Szépprózaírói Ösztöndíj támogatásával írhattam. A Schvab Evangiliom regény, a könyv szerkesztését Zalán Tibor végezte. Folytatását tervezem.

Írok kritikákat kortárs irodalomról, színházról, képzőművészetről.

Eleddig voltam, s vagyok segédrendező, segédügyelő, segédszínész, munkanélküli, egyetemista, újságíró, kritikus, televízióban szerkesztő riporter, rádióban szintén riporter...

Hogy író lettem - talán - az köszönhető Pakuts Tamásné, Szederkényi Ervinné, Pethőné Nagy Csilla tanári munkájának is, de Bari Károly, Bertók László, Kornis Mihály, Zalán Tibor odafigyelésének, barátságának.

Írásaim a következő sajtótermékekben jelentek meg: 2000, Árgus, Déli Felhő, Kortárs, Helikon, Magyar Műhely, Műhely, M. Szivárvány, Népszabdság, Pannon Tükör, Parnasszus, Somogy, Symposion

Kritikáim, tanulmányaim: Echo, Jelenkor, Kritika, Zsöllye